18 februari
Accent Arkitekter

Delar du vår vision med värdeskapande arkitektur? 

Hör gärna av dig!

3 mars
Kvalitetsäkring enligt ISO 9001:2015

Som en del av vårt pågående arbete, i att ständigt utvecklas och vilja leverera ännu bättre resultat, har vi på Accent Arkitekter kvalitetssäkrat vår verksamhet enligt ISO 9001:2015. Grattis till oss!

8 september
– Verksamhetsområde KA enl PBL –

Vi har förstärkt vårat KA-team!
Ellen, Ing-Marie, Enis och Camilla jobbar med riskbedömningar och kontroller för att ert byggande ska bli så bra som möjligt!

1 september
Välkommen Rebecka!

Vi välkomnar Rebecka som redan hunnit göra en vecka hos oss! Tiden går fort när man har roligt! Rebecka är utbildad Arkitekt med kandidatexamen från Chalmers!

25 augusti
Stor glädje och sammanhållning!

Höstterminen är igång och med det Värnamodagarna och Musikquiz som teamet kände sig taggad inför!
Stor glädje och sammanhållning som stärker vårt teamwork inför höstens projekt!

24 augusti
Välkommen Enis!

Vi välkomnar Enis till vårt team! Han har en bakgrund som konstruktör och kommer att förstärka vårt verksamhetsområde inom kontrollansvar samt bygg och projektledning!

14 mars
Arkitekturpriset 2022 – Värnamo kommun

Under Onsdagen tilldelades vi tillsammans med Byggfirman Roger Axelsson, Värnamo kommuns Arkitekturpris 2022 för Kvarteret Herrgården.

15 december
Hedersomnämnande för god arkitektur

Under torsdagen tilldelades vi tillsammans med AB Gislavedshus, Hedersomnämnande för god arkitektur inom ramen för Gislaveds kommuns arkitekturpris för Flerbostadshuset Billingsberg.

7 december
Vi firar tre nya ramavtal!

Vi har fått ramavtal gällande Arkitektur i Vimmerby kommun och dessutom ramavtal på både Arkitektur och Tillgänglighet i Ulricehamns kommun!

11 november
En kväll tillsammans!

En trevlig kväll med alla Accentare och respektive. Kvällen bjöd på god mat på Madame och rolig underhållning med Alla känner Ankan på Gummifabriken. En kväll att minnas!

Visa fler