22 december
God Jul & Gott Nytt År!

Nu när vi går mot jul- och nyårsledighet vill vi på Accent Arkitekter passa på att önska God Jul och Gott Nytt År och tacka för alla goda samarbeten året haft att bjuda på!❄️

17 november
Första Spadtaget i Rydaholm!

Rydaholm får äntligen ett nytt flerbostadshus, vår Accentare Ing-Marie var med och tog första spadtaget tillsammans med Finnvedsbostäder. 

21 oktober
Härliga bilder ifrån vår studieresa i Copenhagen!

En oerhört inspirerande helg med en fantastisk arkitekturguide!

Vi är imponerade av den danska inställningen till arkitektur och allt vad den innebär.

Man kan tydligt se att det läggs stor vikt vid sambandet mellan det socioekonomiska och ekologiska tillsammans med utformningen – Människan och livskvalitén är i fokus!

Vi lyckades förena utbildning och kunskap med cykling, klättring (nästan) lekar, kyrkobesök konstmuseum och massor av god mat!! Vi pratar effektivitet och nu har vi laddat oss med inspiration och arbetsglädje!

18 juni
Kreativa förskolor åt Värnamo kommun

På uppdrag av Värnamo kommun har Accent Arkitekter tagit fram nya konceptförskolor med sex avdelningar på tre olika tomter samt utemiljö. Konceptet bygger på ett samspel mellan byggnaden, utemiljön och ytan där emellan – mellanrummen.

7 juni
Nybyggnation i Nässjö

I samarbete med Nässjö kommun och fastighetsbolaget Smedjeport Holding AB, har Accent Arkitekter ritat nya Kvarteret Renen i centrala Nässjö. Kvarteret kommer bestå av tre lokaler i markplan för kommersiell verksamhet samt 34 lägenheter fördelat på fyra våningar.

23 april
Anläggning av trädgård utanför Båstad

Strax utanför Båstad har vi på Accent Arkitekter ritat en trädgård med tillhörande bekvämligheter såsom uteplats, soldäck och pool. Anläggningen av trädgården påbörjades under 2020 och beräknas vara klart till sommaren 2021.

13 april
Billingsberg tar form

Åttavåningshuset i Smålandsstenar som Accent Arkitekter ritat på uppdrag av Gislavedhus börjar tar form. Totalt kommer trettioåtta lägenheter finnas tillgängliga för uthyrning och huset är dessutom försett med gemensamma ytor såsom lounge, övernattningsrum och ett tornrum. Billingsberg beräknas vara klart 2022. Följ framstegen på Gislavedshus Instagram eller via projektets egna hemsida – billingsberg.se

Fler nyheter