Jobba hos oss

Projektledare + Projektör

Just nu har vi många intressanta projekt på gång och behöver därför förstärka vårt kontor med en projektledare och en projektör. Vi söker dig som är strukturerad, driven och har en förmåga att inspirera.

I nyrenoverade lokaler på Skolgatan 2D i Värnamo hittar du oss, ett arkitektkontor som arbetar med projekt innefattande allt ifrån bostäder, villor och kontor till förskolor, vårdbostäder och industrier. Hos oss värdesätter vi att alltid få arbeta med ett projekt från idé till färdig byggnad för att på så vis uppnå bästa resultat.

Projektledare/KA

Som projektledare hos oss kommer du att leda olika typer av uppdrag åt kommuner, företag och privata beställare. Utöver det kommer du också att sköta upphandling, byggledning, kontroll och KA enligt PBL samt entreprenadbesiktning. Vi tänker oss därför att du är högskoleingenjör med minst tio års arbetslivserfarenhet och att du dessutom redan är certifierad KA enligt PBL. Ett genuint intresse för såväl projektledning som arkitektur och tidigare erfarenhet är meriterande.

Projektör

Som projektör hos oss kommer du att handlägga olika projekteringsuppdrag – från bygglov till förfrågningsunderlag – och arbeta självständigt mot såväl dina kollegor här på kontoret som externa projektörer och kunder. Uppdragen innefattar allt ifrån ritningar och tekniska beskrivningar till rumsbeskrivningar och administrativa föreskrifter. Vi tänker oss att du är antingen utbildad högskoleingenjör eller arkitekt och har minst tio års arbetslivserfarenhet. Programvaror vi använder oss av är Autocad och Revit, men det är ett plus om du också behärskar SketchUp, Photoshop, Illustrator och InDesign. Ett genuint intresse för såväl arkitektur som byggteknik och tidigare erfarenhet är meriterande.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar. Senaste datum för ansökan är den 20 oktober.
Ing-Marie Gustafsson
Arkitekt SAR/MSA, VD

ing-marie@accentarkitekter.se
+46 76 - 113 24 30