Trädgårdsarkitekt Fia Sjögren
20 december
Lär känna vår trädgårdsarkitekt

Som trädgårdsarkitekt hjälper Fia Sjögren dig med design, koncept, markplaner och växtplaner. Särskilt intresserad är hon av funktionella trädgårdar som inte tummar på det estetiska.

16 december
God Jul önskar Accent och Rädda Barnen

Nu när vi går mot jul- och nyårsledighet vill vi passa på att önska en god jul och ett gott nytt år. Istället för en julklapp har vi skänkt en gåva till Rädda Barnen och deras arbete för att alla barn ska överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Stort tack för alla goda samarbeten året har bjudit på. Vi ses nästa år!

5 november
Kvarteret Duvan vinner Värnamo kommuns Arkitekturpris 2019

Varje år delar Värnamo kommun ut ett arkitekturpris. I år vann Kvarteret Duvan, som vi ritat på uppdrag av SveBo Fastigheter. I motiveringen lyfter de särskilt fram det estetiska värdet och hur vi valt att förhålla oss till den historiska omgivningen.

Vad gör en projektör
6 september
Vad gör en projektör?

Som projektör är man expert på virtuellt byggande och byggkonstruktion. Här på Accent har vi flera projektörer – Odd, Elin, Mathilda och Marcus, till exempel.

15 augusti
Ny medarbetare på kontoret

Varmt välkommen säger vi till Oscar Davidsson – ny byggnadsingenjör här på Accent Arkitekter. Oscar är nyutexaminerad från Linnéuniversitetet i Växjö och har en bakgrund som byggnadsarbetare.

9 augusti
Kvarteret Herrgården påbörjar etapp två

På uppdrag av Byggnadsfirman Roger Axelsson har vi ritat tre modernistiska radhus mittemot konst- och designmuseet Vandalorum. Kika på bilderna från andra etappen av bygget här.

28 juni
Möt chefsarkitekten på Accent Arkitekter

Ing-Marie Gustafsson startade Accent Arkitekter tillsammans med Marcus Axelsson för nio år sedan, men arkitekt har hon varit i hela tjugofem år. Under karriären har hon blivit belönad med såväl Sveriges Arkitekters Arkitekturpris i Jönköping och Kronobergs län som både Gislaveds och Värnamos kommuns arkitekturpris.

14 juni
Att dra sitt strå till stacken

På Accent Arkitekter är vi övertygade om att det man ger, det får man tillbaka. Därför försöker vi sponsra de lokala föreningarna och kulturlivet så mycket vi kan.

Fler nyheter