19 februari
Nytt ramavtal med Gislaveds kommun

Efter en upphandling har vi fått avtalet för arkitekttjänster samt bygg- och projektledning och entreprenadjuridik i Gislaved kommun. Avtalet sträcker sig över två år och omfattar även de kommunala fastighetsbolagen.

18 februari
Centrala bostadsrätter i Värnamo

I samarbete med Bygga GWG och Bo Bra i Värnamo har vi ritat Kvarteret Röret. Bostadskvarteret kommer att bestå av tjugoen bostadsrätter med en karaktäristisk svart tegelarkitektur. Inuti är lägenheterna ljusa och öppna och har tillgång till soliga uteplatser med utsikt mot den skyddade innergården.

8 februari
Inspirationsresa till Stockholm Furniture & Light Fair

För att spana in de senaste trenderna begav sig delar av kontoret till Stockholm för att besöka Stockholm Furniture & Light Fair.

1 februari
Nytt ramavtal med Ulricehamns kommun

Under hösten undertecknade vi ett ramavtal med Ulricehamns kommun. Avtalet rör arkitekttjänster inom kommunen och sträcker sig över två år.

8 januari
Vunnen markanvisning i Gislaved

I samarbete med Bygga GWG tog vi fram det vinnande förslaget i markanvisningen som Gislaved kommun gick ut med under våren. Förslaget bygger på att maximera grönytorna och samtidigt konkretisera den byggda ytan så effektivt som möjligt.

28 oktober
Nya radhus vid Vandalorum

På uppdrag av byggfirman Roger Axelsson har vi ritat Kvarteret Herrgården – det nya bostadskvarteret intill konst- och formgivningsmuseet Vandalorum. Totalt blir det tretton radhus i naturskön miljö.

19 oktober
Personalresa till Tokyo

Under hösten släckte vi ned kontoret och flög till Tokyo för sex inspirerande dagar fyllda av studiebesök, restauranger och planering inför det nya året.

27 september
I gott sällskap

För att inviga den nya delen av kontoret bjöd vi in vänner, familj, leverantörer och kunder till en helkväll med mat och dryck.

Fler nyheter