14 februari
Experter på tillgänglighet

Som certifierade sakkunniga inom tillgänglighet säkerställer Ellen och Stina att alla projekt uppfyller de krav lagstiftningen ställer på tillgänglighet och användbarhet för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga.

7 februari
Accent Arkitekter förstärker med ytterligare en byggnadsutformare

Idag gör Stina Lüddeckens sin första dag som byggnadsutformare här på Accent Arkitekter. Stina utbildade sig till högskoleingenjör i byggnadsteknik på Linnéuniversitetet, och har tidigare arbetat som projektör. Hon är dessutom certifierad sakkunnig inom tillgänglighet.

28 januari
Accent Arkitekter utsedda till Superföretag av Veckans Affärer

För femtonde året i rad presenterar Veckans Affärer Sveriges Superföretag. Det här året består listan av 717 företag som, enligt Veckans Affärer, ”utklassar allt och alla” och klarar de högt ställda kraven på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. Till vår stora glädje är Accent Arkitekter ett av namnen på årets lista.

Trädgårdsarkitekt Fia Sjögren
20 december
Lär känna vår trädgårdsarkitekt

Som trädgårdsarkitekt hjälper Fia Sjögren dig med design, koncept, markplaner och växtplaner. Särskilt intresserad är hon av funktionella trädgårdar som inte tummar på det estetiska.

16 december
God Jul önskar Accent och Rädda Barnen

Nu när vi går mot jul- och nyårsledighet vill vi passa på att önska en god jul och ett gott nytt år. Istället för en julklapp har vi skänkt en gåva till Rädda Barnen och deras arbete för att alla barn ska överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Stort tack för alla goda samarbeten året har bjudit på. Vi ses nästa år!

5 november
Kvarteret Duvan vinner Värnamo kommuns Arkitekturpris 2019

Varje år delar Värnamo kommun ut ett arkitekturpris. I år vann Kvarteret Duvan, som vi ritat på uppdrag av SveBo Fastigheter. I motiveringen lyfter de särskilt fram det estetiska värdet och hur vi valt att förhålla oss till den historiska omgivningen.

Vad gör en projektör
6 september
Vad gör en projektör?

Som projektör är man expert på virtuellt byggande och byggkonstruktion. Här på Accent har vi flera projektörer – Odd, Elin, Mathilda och Marcus, till exempel.

15 augusti
Ny medarbetare på kontoret

Varmt välkommen säger vi till Oscar Davidsson – ny byggnadsingenjör här på Accent Arkitekter. Oscar är nyutexaminerad från Linnéuniversitetet i Växjö och har en bakgrund som byggnadsarbetare.

Fler nyheter