10 december
Accent Arkitekter firar 10 år

Åren har gått så fort och vi har haft så roligt och gjort så många spännande projekt. Vilken glädje och tacksamhet vi känner till alla våra medarbetare, samarbetspartners och kunder. Vi tjuvstartade vårt firande redan 2018 med Tokyoresan – en fantastisk resa och inspirationskälla – som vi nu tänker på med stor tacksamhet under vår pandemi.

4 december
Ny industrifastighet på Bredasten

På uppdrag av det Värnamobaserade företaget Doxa Plastics har Accent Arkitekter ritat en industrifastighet på Bredasten i Värnamo som ska vara inflyttningsklar till våren 2021. Fastigheten omfattar totalt åtta tusen kvadratmeter med produktion, lager och kontor.

11 september
Ny studiochef på Accent Arkitekter

Ellen Albinsson blir ny studiochef på Accent Arkitekter och efterträder Ing-Marie Gustafsson, en av grundarna och ansvarig arkitekt på Accent Arkitekter.

4 september
Tillskott på kontoret

Lagom till uppstarten efter semestern så gör Selma Åkesson sina första dagar här på Accent Arkitekter. Selma har en högskoleingenjörsexamen i byggnadsteknik från Högskolan i Jönköping och kommer att titulera sig som byggnadsutformare här på kontoret. Välkommen Selma!

13 maj
Spana in det nya höghuset i Smålandsstenar

På uppdrag av Gislavedshus har Accent Arkitekter ritat ett höghus i centrala Smålandsstenar som ska vara inflyttningsklart om cirka två år. Huset är åtta våningar högt och innehåller trettioåtta lägenheter – allt från ettor till fyror. Huset är utrustat med solpaneler och innehåller dessutom gemensamma ytor såsom lounge, övernattningsrum och ett tornrum.

3 april
Trädgårdsmingel för Kvarteret Herrgården

Nu när de första husägarna flyttat in i radhusen vid Vandalorum bjöd vi in till ett inspirerande trädgårdsmingel. Under minglet visade vi skisser och trädgårdskoncept speciellt framtagna för just Kvarteret Herrgården, samtidigt som våra medarbetare informerade om vad man ska tänka på när man anlägger och designar en trädgård.

16 mars
Lyckad utställning på Jönköpings Trädgårdsmässa

Mitt bland trädgårdsföreningar, inspirerande föreläsare och odlare på Jönköpings Trädgårdsmässa hittade du i år även representanter från oss på Accent Arkitekter. Mässan pågick under tre dagar på Elmia och resulterade i många bra möten och diskussioner om trädgårdsarkitektur.

Fler nyheter