19 juni

Senior byggprojektledare sökes

Vi drivs av glädje, engagemang och kunskap som ger oss rätt bränsle att ständig utvecklas tillsammans med våra kunder och kollegor på ett respektfullt sätt hela vägen. Med lång erfarenhet i teamet och en unik bredd i vårt erbjudande står vi redo att välkomna dig med öppna armar till vårt team.

Som konsult i rollen Senior Byggprojektledare hos oss arbetar du med stor påverkan på affären, framdriften och slutresultatet. Grunden i uppdragen du arbetar i är projektledning, projekteringsledning och byggledning där projekten kan variera i storlek, från mindre till mer komplexa projekt hela vägen från idé och arkitektur till färdig struktur. Internt agerar du Uppdragsledare/ombud. Du etablerar och fördjupar kundrelationer, samordnar resurs- och tidsplanering, driver ekonomistyrning inom projekten, leder möten, ansvarar för anbudsarbete och sammanställer förfrågningsunderlag. Fortlöpande ger du instruktioner och rådgivning, tillser att miljö-, arbetsmiljö- och myndighetskrav hanteras på rätt sätt och upprättar projektrapporter mm. Även uppdrag som Kontrollansvarig (enligt PBL) och Besiktningsman blir aktuella för dig. I nuläget har vi bl a ramavtal inom kommunal verksamhet i Värnamo, Gislaved/Gnosjö, Ulricehamn och Halmstad.

Vi är ett kompetensstarkt team på 14 personer och finns placerade i centrala Värnamo där vi omsorgsfullt renoverat rustika lokaler med kontor. Beroende på din boendeort är vi flexibla att på sikt hitta en bra lösning för kontor även utanför vår region, såsom i t ex Jönköping, Halmstad eller Växjö, om det är ett önskemål. Vi erbjuder dig en bred roll i ett starkt utvecklande företagsklimat. Tillsammans är vi ett vinnande team!

Din profil
Vi söker dig som i första hand har en mer senior profil med högskoleexamen som Byggnadsingenjör inkluderat certifieringar som behövs. Du har arbetat en längre tid inom byggsektorn i en projektledande roll (minst 5 år) och har en mycket god förståelse för hela projektprocessen och affären med goda kunskaper inom entreprenadjuridik. Mot bakgrund av dina tidigare erfarenheter känner du dig trygg med att hantera flera projekt/uppdrag parallellt och har du ett nätverk inom branschen är det en stor fördel. Då rollen har en bredd i uppdrag är det en förutsättning att du även kan och vill ta dig an uppdrag som projekteringsledare och/eller byggledare, KA och/eller Besiktningsman. Som person är du stabil med förmågan att vinna förtroende genom lyhördhet, kunskap och engagemang. Vi värdesätter ett prestigelöst förhållningssätt mycket högt då också glädjen kommer naturligt från den kärnan! Varmt välkommen med din ansökan.

 

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Accent Arkitekter med FindMood.
Ansvarig rekryterare är Anna Andersson. Telefon: 0708-94 11 01. Hör gärna av dig för frågor om tjänsten! Du ansökan på www.findmood.se och sista ansökningsdag är satt till 8 juni.

 

Ansök här